Årsmöte för 2020, covid-19 året

Kallelse till Sekelskiftesdagarna i Marstrands Ideella Förenings Årsmöte för år 2020.

Hej, nu kan vi äntligen ha årsmöte för år 2020, Covid-19 året. Vi tänkte ha årsmötet på Bohus Fästning, i Fars Hatt (det av tornen som finns bevarat på fästningen).

      Inför årsmötet arrangerar vi och Bohus Fästning en Lucia konsert i Fästningsparken. Vår bedömning har varit att vi når ut till alla Kungälvsbor och kan marknadsföra Sekelskiftesdagarna på Marstrand.

      Vi har bjudit in Göteborgs Lucia (50 st skönsjungande ungdomar från Hvitfeldtskas Estetiska Linje) till Kungälv. De 5000:- som det kostar går oavkortat till BRIS. Och det känns bra.

      Konserten startar kl. 17.00 men redan kl. 16.00 tänder våra vänner på GKSS dryga 1000 marschaller i och på fästningen.

      Vi räknar med att Lucia konserten är klar kl. 19.00. Därefter går vi tillsammans upp till Fars Hatt där vi genomför årsmötet. Det är varmt och skönt inne i Fars Hatt och vi hoppas på ett trevligt samkväm och lite årsmöte. Vi i styrelsen kallar detta årsmöte XXL med tanke på konsert innan.

Ni som kommer till årsmötet får gärna anmäla det till Bo på mail bobo@wallmanderco.se eftersom det endast får plats 40 personer, gärna 1 vecka innan årsmötet den 4 dec.

Årsmöteshandlingar kommer i god tid före årsmötet. Handlingar inför detta årsmöte är inte speciellt omfattande, i och med den då rådande situationen. Handlingarna kommer att publiceras på vår hemsida.Wordpress av Wallmander & CO